Modelul X-Aero 6000 RA este ultima aparitie in seria de mulinete cu Bait-Runner produse de Shimano. Dispune de cele mai eficiente gorodskaya démontrer dans timp de modele anterioare Dar si cu un plus de… Nasci este o noua mulineta Shimano, Cu caracteristici de invidiat daca ne raportam la… PE parcursul pescuitului la Feeder putem folosi mulinete Baitrunner sau mulinete obișnuite cu frână PE față. DIN CEA de-a doua catégorie face parte și Kamĩelite Feeder 6000 Care însă diferă puțin față de… Noul Model de mulineta Shimano Nexave FD se Bucura de un réel succes Inca de la lansarea sa in anul 2014. aspectul extérieur Modern, proaspat este completat de caracteristicile si performantele Shimano. Este o mulineta puternica si robusta cu un Corp si tambur DIN Grafit XT7 Care face FATA cu brio pescuitului la l. Noutatea de la Shimano PE anul 2016, mulineta Ultegra XSD vine cu modificari esentiale nu doar in CEEA CE priveste designul, cat si tehnologiile implementate…. Mulineta pentru Spinning cu Design ultra usor conceput cu ajutorul celor mai Noi materiale de la… Équipe Feeder super sensible 5000 Poarta semnatura campionului Maghiar Dome Gabor. Este o mulineta de mangeoire PTU pescuitul cu monturi extra fine. Noul modèle Sahara, este o mulineta puternica de spinning, cu o durabilitate de neegalat la pretul de Care aceasta dispune.

. Cu un finisaj GRI Metalic, modèle Noul Baitrunner DL-FB ofera caracteristici UNICE seriei DL. Noile mulinete Preston Centris au fost dezvoltate in Doi Ani de zile, iar Rezultatul este o Gama de mulinete Perfect echilibrate adresata pescarilor de competitie si nu numai. În zilele noastre, doar despre feederele Heavy și lansările de peste 100 metri se poate Auzi! Dar ce este atunci Când Nouă ne place să pescuim cu feederul, pickerul aproape. Să FIM atenți, căci Feederul…. . Mulineta équipe Feeder long Cast 5500 Poarta semnatura campionului Maghiar Dome Gabor. Tehnologiile X-Ship, Hagane Gear si sistemul G-free, ofera performantele dorite atat de pescarii incepatori, cat si de CEI cu multa experienta. Mulineta Okuma inspira 30W este un nou concept Okuma, un produs ce se remarca prin inovatia aspectului extérieur si prin fiabilitatea cu care Okuma ne-a obisnuit in ultimele decenii. Combo Preston-Lanseta Super Feeder 3.6 m-Mulineta inertie 320 Mulineta équipe Feeder long Cast 4500 Poarta semnatura campionului Maghiar Dome Gabor.

Este o mulineta de Feeder PTU pescuitul la distante mari si foarte mari. Tambur supra dimensionat pentru lanseuri Lungi, Cu… Proiectata pentru pescuitul la Feeder, mulineta Castforce XT IESE in evidenta fata de alte modele prin prezenta PE tambur a 2 clipsuri pentru FIR, utile pentru nadirea si aruncarile precise in 2 zone, la distante… Mulineta pentru pasionatii pescuitului la merde, soin impresioneaza prin designul moderne. Este insotita de tambur de rezerva si 2… Mulineta cu Linie ESTETICA de Mare impact si cu caracteristici de performanta excelente… Mulineta CARP expert Neo long Cast Feeder este un echipament cu care putem suplini mai multe tipuri de mulinete. Serie de mulinete fabriquer DIN Grafit, extrem de Durabile si de incredere. Frana FATA micro reglabila, anti revers infinit, bobine de sup CNC, long Cast Super usor, Cu clips Dual, esentiel PT pescuitul la….

Acest mulineta este versatilă avand un raport de recuperare foarte bun și o performanță de tragere uimitoare.